Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na zewnątrz pamięci
rzeczywistość
ciszą
kołacze.

Daje złudzenia
spokoju
kiedy obiecujesz sobie,
- nigdy więcej płaczu.

Bez dźwięku
jak bez kształtu
niepełność
wypełnia
portrety
dziwnych sugestii.

22 532 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!