Menu
Gildia Pióra na Patronite

....

Na zawsze
Na nigdy
Na zawsze
Jakby oddech
dało zamknąć
się w dłoni
Chwilę
złamać
Gwiazdy
Pękają w powietrzu
Cisza
dzwoni krzykiem
Bez chwały
Chaosu
Przeżywamy
własną
tragedię miłości....

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • Albert Jarus

    21 August 2013, 23:10

    tyle mnie ni ebyło, nastawiłem się na długie nadrabianie a tu jeden wiersz...
    zacny
    bardzo ulotny i poruszający, podoba mi się

  • Gaia

    22 July 2013, 13:28

    Ten co oczy zamyka i miłością swą gwiazdy maluje na niebie
    nie ujrzy tego co żyje, gdyż wciąż szuka za daleko od siebie...
    :)

  • Innael

    22 July 2013, 12:06

    Poczułam go... Pozdrawiam ciepło:)