Menu
Gildia Pióra na Patronite

SIŁA WYŻSZA

Na wszystko przychodzi tu czas ...
nie możesz niczego przyśpieszyć,
nie możesz niczego opóźnić
i to już nie od nas zależy ...

Bo jest coś takiego nad nami,
co Wyższą Siłą się zowie,
co zna nasze przeznaczenie
i czego nie zmieni człowiek ...

Ja miałem ten problem poważny ...
od dawna go pozbyć się chciałem
i we łzach za razem tym każdym
ja Siłę tą Wyższą błagałem ...

Lecz wszystko to miało swój sens,
że jeszcze z nim długo walczyłem,
bo w końcu po wszystkim już jest
a ja teraz większą mam siłę.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!