Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawieszona

na wpół umarła
na wpół żywa

jestem
oczekiwaniem

milczeniem
i cierpieniem

w tym zawieszeniu
mieści się wszystko

niebo i czyściec
piekło i smutek

( z cyklu wspomnienia )
czerwiec 2015

31 411 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!