Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za miłość do mnie...

Na ustach Twych...
żar moich zostawię
i namiętności ślad...
Twarz w dłonie uchwycę
spojrzę z miłością
oddaniem zaskoczę
zauroczę...
Pragnienia ofiarować...
pocałunkiem podziękować...
całą sobą wynagrodzę
wieczorami gdy przychodzę
snu Twego próg przekraczam
w uniesieniu się oddając
tak namiętnie się kochamy
szkoda...że tylko tam
się spotykamy.

55 169 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!