Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwsze przykazanie Litawora

Na tym paradoksie historii na którym to
czerwoni pomieszali się z czarnymi
niezwykle klarownie -pod ladą
kumoterstwa - jedyne
co wypada

To dla przykładu poddać się karze u Wani
niczym mickiewiczowska Grażyna
w celu ratowania honoru męża
oraz dobrego imienia
społeczności
lokalnej

Aby Bona Sforza nie musiała wstawać z grobu
-bez kolejki -i oddzielać zło od podszewki
udającego dobro -bożka- pozoranta
księdza -wasala - wazelinę

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!