Menu
Gildia Pióra na Patronite

Urwany sens

Na twoją słabość
Czeka już mrok
Wtedy za dnia
Gdy słońce cieszy innych
Ty kroczysz pośród cierpienia
Cichego i upojnego
Bo nikomu ani słowa
Łzy zalewają ci duszę
Serce się dławi
Niby żyjesz
A jednak ciąży tobie
Ten niewypał
Który miał dać ci miłość
Silną eksplozję niosącą nadzieję
Odpocznij teraz trochę
Zadbaj o siebie
A potem może spróbuj
Ponownej lekcji zaufania
Tylko ostrożnie

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!