Menu
Gildia Pióra na Patronite

♫❀Taniec na plaży♫❀

Na twoją plażę przyjdę
Kiedyś w sukni białej
Przysiądę cichuteńko
By dotknąć morską falę
♫❀
Zatańczę z letnim wiatrem
Boso na mokrym piasku
Czekając tak na ciebie
Od zmierzchu aż do brzasku
♫❀
To nic że ma sukienka
Calutka w kroplach rosy
Wysuszy mi ją księżyc
Splatając w warkocz włosy
♫❀
Płonący żar z ogniska
Rozgrzeje moje dłonie
Ty patrząc w moje oczy
Od blasku ich zatoniesz
♫❀
Poproszę cię do tańca
Szepcząc ci czułe słowo
Niech wiatr będzie muzyką
Zatańczę już tylko z tobą.
♫❀ ♫❀ ♫❀

https://www.youtube.com/watch?v=M8RGN7232zQ

109 553 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    16 August 2013, 19:22

    Dokładnie Krysta masz rację, pozwól że zawtóruje za Tobą...aż tańczy dusza...
    i piosenka też piękna :)
    pozdrawiam Agnieszko
    śliczny i te znaczki,nutki :):)

  • krysta

    16 August 2013, 15:41

    Piękny wiersz,aż tańczyć się chce :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • wolnaenergia

    16 August 2013, 09:58

    Pięknie napisane,
    Aż serce się raduję.
    Cudowny taniec stworzyłaś.
    Szczerze gratuluje.