Menu
Gildia Pióra na Patronite

*************
na Twoim ciele
zostawiam dziś
delikatny ślad
ciepłego dotyku
spragnionych Ciebie
dłoni

23.02.2021

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!