Menu
Gildia Pióra na Patronite

S.kurczy.byk.

na twarzy obrzydłej
tylko uśmiech sztuczny.
nic się nie spodoba
nic mnie już nie wzruszy
moja dusza jak śnieg
na który ktoś naszczał
tam gdzie weszły tłumy
już więcej nie pada

36 491 wyświetleń
369 tekstów
41 obserwujących
  • awatar

    14 January 2013, 19:45

    mocne
    bzdety

  • Aquarelle

    14 January 2013, 12:17

    Ta oszczana dusza wzleci jeszcze wyżej. Tylko nie karaj jej za niewinność.