Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiecznie

Na szkle zapisane
Rzewnymi łzami
Imiona kochanków
Których miłość przetrwała
I śmierć nie potrafiła ich rozdzielić.
Zasnęli razem wtuleni w siebie
Szepcząc słowa przysięgi
Odnajdziemy się znowu
Gdziekolwiek byśmy nie trafili
Wierzę w to ze siedzą teraz razem
Na ławce przed domem
Patrząc jedynie w swoje oczy
Nic więcej im nie jest potrzebne
By szczęście trwało wiecznie

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!