Menu
Gildia Pióra na Patronite

Planeta miłości

Na szafirowym kocyku nieba
Makata złota rozświetla przestrzeń
Świetlikowe spojrzenia iluminują wnętrze
Zapalając czułość w lampionach serc
W błysku gwiazdkowych pocałunków
Pulsarowe usta świecą się rozkoszą
Astronomiczne zjawisko uczuciowe
Porywa lśnienie astralnym dotykiem
Kosmiczne promieniowanie szczęściem
Widowiskowa kometa w zakochanych
Magicznym uniesieniem nieziemskiej miłości.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!