Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenie

Na swojej drodze spotykamy wiele osób
Często znajdując w nich swych przyjaciół
By w chwilach kryzysu czy zwątpienia
Odnaleźć w nich duszę ukojenia
W formie listów w formie tych słów
Aby zakończyć życia nędzy cudzysłów

....................................................................................................

http://www.youtube.com/watch?v=UpFPo8wTAp4

3842 wyświetlenia
56 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!