Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odrodzenie

Na strunach ciszy
grasz
sonatę oczyszczenia

Spalone w ogniu
skrzypce ciał
zamilkną na wieki

Ich popioły
zbierzesz z podłogi ziemi
i rozsypiesz w cztery strony świata
kreując nowy początek

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    28 July 2018, 09:51

    no wreszcie i wtedy tylko miłość i szczęście:-)pozdrówka Karolcia;-)