Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gorzka

Na stole stoi kubek
Bardziej jednak filiżanka
Dobra, dobra … to jest szklanka
A w tej szklance, niby kawa
Zapomniana i niechciana
Trochę już tam sama stoi
Nie wiem … może się wypicia boi ?

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!