Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZNP

Na śmietniku zrodziłeś
I na śmietniku poczniesz
Ale jako wirus obcy
Póki w cień odejdziesz
Powszechnie wzgardzony
Wzniecisz epidemię
Ludzkiej uległości
Potem czasem ktoś wspomni
Tych ludzi co dzieciom grozili
I tych zwyczajnie głupich
Bo poszli za nimi

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!