Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Spotkanie "

Na skrzyżowaniu dróg
Znak wyraźny - wiem
Tam stoisz
Jesteś Wszechobecny
Wszechmocny
Pełen Miłości
Dostaję odpowiedzi:
Gdzie iść
Co robić
Jak kochać
Słucham uważnie
Jestem uczniem
Przekazuję wiedzę Tobie
Jestem nauczycielem
Tak myślę sobie
W samo południe
Jest cudnie
Spotkać Ciebie
Szczęściem
Znaczyć dzień
Nie bać się

19.05.2021
12:00

281 631 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!