Menu
Gildia Pióra na Patronite

*deszczowy dzień*

na skrzydłach aniołów mi przynieś
niebiańską melodię
wiatru szept
taniec drzew
i ptaków śpiew
by ogrzały mi serce
w ten ponury deszczowy dzień

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
  • PainWithoutLove

    30 August 2015, 13:41

    Pięknie Wam dziękuję! :)

  • Adnachiel

    29 August 2015, 18:32

    Uwielbiam takie wiersze!
    Tyle w temacie :)

  • Cris

    29 August 2015, 16:21

    pięknie...
    pozdrawiam serdecznie :)