Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łuna

na skromnej drodze trudu
ciężko dopatrzeć się cudu
nieistnienia utrapienia

lecz gdy ktoś wznosi
wzrok ponad życia mroki
na jego myślowe obłoki
nasuną się zorze

mieniące się światłem
w wszelakim kolorze

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!