Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na skraju myśli
Dusza przysiadła
O samotności
Niespełnionej Miłości...
Trudach dnia prawiła...
Do momentu w którym
Nie wybiła i jej godzina
Samotność swoją straciła
Spotkała dnia pewnego
Człowieka poczciwego....
Czy wyszło coś dobrego z tego?
- Tak
Przymierza znak
Tęcza na niebie i gołąb drogę wskazuje
Na każde tysiąclecie
Nikt drogi im nie pokrzyżuje

07.11.2020
17:28

281 003 wyświetlenia
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!