Menu
Gildia Pióra na Patronite

dopuść mnie

Na rzęsach się podnosisz
bo w nogach sił Ci zabrakło
i w układzie kilku cm nad ziemią
starasz się dojrzeć to
czego logiką nie pojmiesz.
Widzę grymas bólu
w twoim siebie ochronieniu
przed drobną szczęśliwością.
Twierdzisz,że serca nie wprawisz w ruch
a ty zwyczajnie zagubiłeś je
w samotnym niedoczekaniu.
Powiedz mi swoje lęki
a ja Cię z nimi oswoję
i to niepoukładanie
w sercowym mieszkaniu Ci urządzę.

2385 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!