Menu
Gildia Pióra na Patronite

Martwe Oczy.

Na ruchomych piaskach stoję,
Z cisza w sercu zamkniętą.
Moje Perłowe życie zamilkło!
W głowie gąszcz myśli,
Na twarzy krzyk wypisany.
Unoszę się nad swoim ciałem,
I rozpaczliwie przez palce patrzę.
Wyschły łzy moich martwych oczu.
Sens już powoli tracę.

2384 wyświetlenia
22 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!