Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lark

Na rozstaju dróg
blady świt żegna noc
cień przebiega
między drzewami

złota poświata
rozjaśnia mrok
krople zastygają
na policzku

czerwone usta pulsują
spojrzenie przenika serce
lodowaty podmuch mrozi
krew w żyłach gęstnieje

ostatni śpiew skowronka
ukoi zbłąkaną duszę.
https://www.youtube.com/watch?v=Kmiw4FYTg2U

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    4 March 2020, 19:59

    Michale dziękuję 😉

  • silvershadow

    4 March 2020, 17:55

    Lark <3

    od kati75