Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wchodź

na progu myśli cię trzymam
bojąc się
że gdy cię wpuszczę
w słowa
to zaraz wyjdziesz

przeklęty

17 968 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
  • Azja

    13 March 2013, 17:15

    niestety, już za kogoś wyszłam Zeusie .. ale zaraz wracam ;-)

  • Zeus

    10 March 2013, 00:09

    Cholera, to jest bardzo dobre; wyjdź za mnie:)

  • PetroBlues

    22 June 2011, 15:39

    Strach nieraz oślepia ale i nieraz życie ratuje...rarytas...;)

    Kradnę bez skrupułów:))

    Pozdrawiam:))