Menu
Gildia Pióra na Patronite

tańczę do znajomych nut

na poziomie pragnień
próbujesz ułożyć mnie w całość
kiedy odejmuję od siebie
wieczory w których nie dzieje się nic

wtedy mówię że lubię
spowiadać się w różnych miastach
wzdłuż ulic
zakorzeniać stukot obcasów

aż zaczynasz wierzyć
że przestrzeń pomiędzy nami
to tylko niedomknięte drzwi

1624 wyświetlenia
24 teksty
10 obserwujących
  • 17 September 2012, 18:40

    A może bez tego: lubię że?
    Pomyśl...

  • Uczuciowa

    26 June 2012, 18:20

    Przymknięte dzrzwi - są uchylone, lecz nie dla wszystkich:)

  • tknp

    26 June 2012, 13:48

    ta przestrzeń między drzwiami , podoba mi się ( życie jest podobno takie długie jak : otworzyć i zamknąć drzwi ) miłego