Menu
Gildia Pióra na Patronite

ból

na poziomie komórkowym
wiary w drugiego człowieka
w życzliwość
w kulturę

o miłości i trosce
przestaję śnić...
w ile wastw papieru trzeba włożyć serce
by nie oszalało z żalu?

23.09.2021

33 770 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!