Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cafe d'Or

Na pograniczu snu i jawy,
na moim czarnym placu zabawy,
bawią się ze mną samotne zjawy ...
i wtedy mocnej mi trzeba kawy.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!