Menu
Gildia Pióra na Patronite

moje oczy stają się szare jak chmury

na podłodze niedokończone listy
o tym że nie lubisz koronek więc nadal mamy szansę

dla odmiany
rozpalam ognisko i zlizuję popiół

zapominam
że w tobie też dzieje się śmierć

1624 wyświetlenia
24 teksty
10 obserwujących