Menu
Gildia Pióra na Patronite

po drodze

na początku zadurzamy się dogłębnie
ile trzeba wyzbyć wątpliwości by uwierzyć
przelać uczucia

następny etap to przyzwyczajenie
jego rolą jest nie zapomnieć wzajemnie miłować
tak by fascynacje trwały i trwały

K.A.Sz. 05.10.2016r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!