Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taki człowiek wyjedzony

na początku
niosą się nogi
pustą ulicą, pustą próżnią

później są drzewa
takie zawsze same
i gałęzie na których
podziobały się wszystkie słowa

a na końcu
już tylko dłonie
bez wątroby
(07.12.2012)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!