Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oboje jesteśmy do zaopiekowania

na początek powierzchowne zagłębienia
zmiękczymy sztywne gesty
wygładzimy szorstkie słowa
rozczulimy przesuszone oczy

najtrudniejsze będą zabliźnione historie
roztopimy duszozrosty
wzruszymy sercokształtne tęsknoty
odczulimy alergię na dotyk

na szczęście wzięliśmy się pod opiekę
odsypiamy nocne zabłąkania
tulimy rozchwiane dni
układamy w ulubiony kształt siebie

12 233 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!