Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płótno dusz

Na płótnie dusz
Pędzlem serca
Maluję słowa
Barwy w oczach
Odkrywają piękno
Malarstwa szczęścia
W rytmie kolorów
Materiały splotne
Lnem oplatają
Artystyczny obraz
Sztuki miłości
Twórczych serc.

19 710 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!