Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł

Na plecach
mam dwie duże blizny
po odciętych skrzydłach

białe pióra
skąpane w Twojej krwi
latają po pokoju
wieczności

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    21 December 2017, 12:48

    smutne kiedy będzie coś optymistycznego?uszka do góry Karolinko ;)

  • szpulka

    19 December 2017, 19:57

    Bliźni zabliźni serce.