Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wizja duszy

Na plaży nocom zatańczymy wkoło ogniska
By wskrzesić szczęście.
Będziemy śpiewać niepokonane pieśni i walić w bębny.
Kiedy zabraknie tchu spojrzymy w gwiazdy
By nam dały nieśmiertelność.
Dusze zjednoczą się jak nigdy.
Będziemy razem w tą przeraźliwą burze.
Nic nas nie zatrzyma póki jesteśmy razem.
Mam wizje gorącego płomienia.
Nasze pragnienia żarzą się i nie zgasną.
Tym razem nie uciekniemy przed piorunem namiętności.
Lecz pewnego pochmurnego popołudnia znikniemy jak magia...

5940 wyświetleń
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!