Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spokojnej nocy, miłych snów

Na piękną noc.......
By dobry był dzień.......
Anioł Stróż skrzydłem otuli Cię.......
Ciii, cicho sza.......
Noc już trwa, więc życzę Wam.......
Spokojnego snu, aż do.......
Dobrego dnia.......😊🌼🌼🌼

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących