Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kryształowe zamki

Na piasku nadziei
co dnia budujemy
kryształowe zamki...

3802 wyświetlenia
87 tekstów
3 obserwujących
  • Niezpomniałem

    10 November 2012, 23:18

    Tak sobie pomyślałem, gdyby nie nadzieja, żadne jutro uśmiechem by nie wstało.
    Ładny.