Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknota...

na odległość serca
czy kilometrów

nieważne

każde oddalenie
odbija się
łzawą tęsknotą
na mojej twarzy

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • krysta

    22 July 2014, 20:11

    bardzo ładny mini w swoim smutku.
    uśmiech posyłam :-)

  • Janya

    24 January 2014, 16:13

    Pięknie opisana tęsknota;)