Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ikarze

na nic przestrogi
nie posłuchasz - polecisz

zachwyt roztopi możliwości

spadniesz
zapisaną w dziejach chwilą
w której nowy Ikar
poderwie skrzydła
do lotu

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Irracja

    4 February 2023, 16:13

    ... "Rise and rise again until lambs become lions"...

    [Robin Longstride]