Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wgląd

na krześle
ustawionym w głębi lasu
mogłem usłyszeć
co przenikało pod barierką
długo zalegając pod kopytami
zaprzężonego umysłu

zdrowa jest śmierć
w ucieczce bez punktów zwrotnych
jak przynosi ukojenie słodycz
zabarwionej odpowiedzi

łatwiej jest czekać
upoić się zadaniem
niż choćby przez chwilę
być i nie znaleźć

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!