Menu
Gildia Pióra na Patronite

***W ak­sa­mi­cie Twoich dłoni

Na krawędzi stoję horyzontu
patrzę przez ciszę
w Twe oczy
błyszczące jak perły
w promieniach słońca

czułością słów
rozświetlona
rytmem na strunach
Serce wygrywa
melodie na dwa
uderzenia

idzie noc
Czarodziejka snów
w aksamicie Twoich dłoni
zasypiam bezpieczna .

Kochanemu...❤

26.07.2019
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=Fhpcr3lVjuY

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!