Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***ich portret

na krawędzi pocałunku
w sobie zaszeptani
on i ona
tak podobni

ogniem ciszy rozpaleni

kroplą wody
darmo gaszą płomień
- rozżarzonej ramy

39 355 wyświetleń
251 tekstów
27 obserwujących