Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Ich portret

na krawędzi pocałunku
w sobie zaszeptani
on i ona - tak podobni

ogniem ciszy rozpaleni

kroplą wody darmo gaszą
płomień - rozżarzonej ramy

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących