Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Byliśmy o jedną szczęśliwą historię od siebie "

Na krawędzi kartki
Zapisany Twój cichy szept
Czuła historia wiosny kwitnącej
Mój talizman pięknych wspomnień
Cudownych dni
W których mówiłeś mi, że
Tylko ja i nikt....Ciiii....
Ja Ci wierzyłam
Wiele rzeczy bym dla Ciebie poświęciła
Jedna historia - czas wspomnienia
Jedno kłamstwo wszystko zmienia
Dbając o swoje marzenia
Prawdy nie tej oszczędnej
Ubrałam wspomnienia w pajęczynę zapomnienia
Nie zdradzę Siebie i swoich ideałów
Nic dobrego z tego nie wynika
Nie zagra dla Nas już piękna muzyka
Koncert na dwa świerszcze odwołany
Tyle uczuć było w Tobie, tyle myśli
Płatków makowych, bukietów słów
Więcej moje serce nie pomieści już
Podziękuję Ci
Cóż - to czas zapomnienia
On wszystko zmienia
Taka prawda

....

23.11.2020
15:55

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących