Menu
Gildia Pióra na Patronite

- limit szczęść -

Teksty z obrazami - - limit szczęść - - Maciek Zz
- limit szczęść - - Maciek Zz

Na końcu ciemnej uliczki,
gdzie się blask latarni boi
świecić
czasem słychać jakieś krzyki,
to może ktoś spojrzał w oczy
śmierci.

Nie chodź tam sama...

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!