Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje marzenie

Na kołowrotku nocy
z pajęczej nici
utkałam marzenie

Zamglonym porankiem
skoplone rosą
natchnęłam wiarą

W kopelkach deszczu
słoneczym południem
powiesiłam na tęczy

I w wiatru powiewie
mam cichą nadzieję
że kiedyś się spełni

27 426 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    21 August 2012, 23:09

    Dziękuję Mario:))

  • miramija

    21 August 2012, 23:06

    Zabieram... zaczarowałaś mnie tym wierszem Jolu :)

  • aloya

    21 August 2012, 22:51

    Po prostu dziękuję wam z serca:))

  • Insomniaa

    21 August 2012, 18:58

    dobra poezja ;)

  • Seneka 18

    21 August 2012, 17:04

    Piękne obrazy malujesz...magiczne...

  • R.A.K.

    21 August 2012, 08:30

    ładny wiersz!

    Pozdrawiam :)