Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na każdej rzeczy spoczywa czas
Czas zabijający piękno miękkich ciał
Ciał spoczywających pośród dusz
Dusz zaklętych w sercach snów
Snów opisujących świat jasnych barw
Barw zaślepiających oczy
Oczy patrzące na świat
Świat pełen bólu i miłości
Miłości zaklętej wśród gwiazd
Gwiazd rysujących ścieżkę życia
Życia zaklętego w kryształ
Kryształ noszony w sercu
Sercu oddane miłości

3512 wyświetleń
36 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!