Menu
Gildia Pióra na Patronite

wybory

na każdej rabacie

Fijołek na plakacie,

a na objazdowej przyczepie

Ferenc Warchoła po plecach klepie

Leniart za każdym zakrętem,

też chce być Rzeszowa prezydentem

i jeszcze Braun na dokładkę

uzupełnia wyborczą zagadkę

a ja mam jedno pytanie skromne,

kto po zgaśnięciu kampanijnych fleszów,

pokaże naprawdę, że kocha nasz Rzeszów

69 594 wyświetlenia
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!