Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na wczoraj...

...na już, na teraz, bez zwłoki, pożądamy, pokonujemy by dostać, zabrać, wkraść się, wbić w serce bez zezwolenia. Zamieszkać bez kapci, bez ubrania, udawać chętnych do wzięcia, nie liczyć się z uczuciami których nie dostrzegamy, nienazywamy. Nieumiejętni kochankowie jednej nocy.
Widzę was; wasze plugawe pociągnięcia piórem, językiem.
Na gębę,
na chwilę,
na słowo honoru,
na papierze,
na schodach,
byle jak,
byle szybko i bez zobowiazań.
Zostaję tu sama i tarmoszę kawałek sukienki, do rytmu, do do końca, do utraty tchu.
To takie miłe .
https://www.youtube.com/watch?v=9Wz4Ltg1gxo

129 304 wyświetlenia
1423 teksty
12 obserwujących