Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybór

Na ile jeszcze kawałków
chcesz rozbić swoje serce
ile prób jeszcze wykonasz
w pogoni za czymś więcej

zadowalasz się bylejakością
lecz to serca nie uleczy
sam sobie przecież przeczysz
to zawsze jest tylko na chwilę

kolejny raz trafiasz na ósmą mile
aż za dobrze wiesz
że nie możesz wciąż tak stać

lecz co jeśli ten świat
oferuje Ci już tylko wybór
pomiędzy
Dawać albo Brać...

13 127 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!