Menu
Gildia Pióra na Patronite

Róże z cyklu - poezja błotna

Na górze róże

Na dole róże

I w rurze są róże

Idź po browara

Ty stary knurze

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • wojtekp

    17 May 2020, 06:00

    Tak wygląda zejście na ziemię? :)